Vilken skillnad

Tänk vad så lite kan göra skillnad.  Ny halsduk och nytt pannband, som gömmer det toviga håret. 
 
 
Känner mig fin för att bege mig ut i det soliga vädret, +4 grader har vi här.
 
 

Finaste foten

En två dagars gammal liten fossing 
 
 
Tänk vad tiden går undan! 

Januari-Mars 2013

Januari 

 

Året började med tårar på balkongen hemma hos mina föräldrar på nyårsafton. Tårarna rann efter saknaden av Emil. Meningen var att han skulle födas det här året, inte att han redan var född och fått sina änglavingar. Samtidigt som jag bar på saknaden efter honom så fanns en stor önskan att han skulle få bli storebror. Min oro över att aldrig få ett levande barn var väldigt stor.

 

I början av det här året (och slutet av 2012) har jag fått många nya vänner, som tyvärr alla varit med om att förlora sitt barn. Många har jag träffat men många har jag ”bara” kontakt med via facebook. Innan det här så använde jag knappt facebook, men nu när jag är med i dem här olika grupperna så använder jag facebook betydligt mer. Alla underbara människor som jag lärt känna på det här sättet är ovärderliga, så mycket stöd.

 

 

En stor och varm kram till er alla. 

 
 
 
 
 
 

Februari

 

Startade min blogg den 17 februari och insåg i efterhand att vår lilla Arvid måste ha blivit tillkring den dagen! Så Arvid är lika gammal som min blogg! ;)

 

Vill tacka alla fina bloggläsare för att ni är inne och läser och kommenterar!

 

Annars så var nog februari en månad som mest bestod av att sortera mina tankar och bearbeta det vi hade varit med om, vilket jag fortfarande gör.

 

 
 
Många fina besök på barnkullen, rofyllt med all den vackra snön. 
 
Kommer ihåg hur mycket det snöade under den här vintern. Vi kunde vara där ena dagen och komma tillbaka dagen efter och behöva ta bort snön så de fina ljusen, blommorna och sakerna skulle synas. 
 
 
 
 

 

 

Mars

 

Den 5 mars visade graviditetstestet positivt, lycka! Men med det kom även oron och ångesten som jag har kämpat med hela graviditeten och även nu när han är ute hos oss, vår lilla guldklimp. Vi berättade om graviditeten tidigt eftersom om något skulle hända så kommer jag ändå vilja prata om det.

 

 
 

Jag hade en lång och envis förkylning ungefär från det att vi fått reda på att jag var gravid och flera veckor frammåt.  

 

Den 27 mars jobbade jag min sista dag på ett vikariat som jag påbörjade efter jag blev gravid med Emil. Tanken var att jobba där ett halvår och sedan vara mammaledig. Men istället blev det att leta nytt jobb i början av året, skönt att det löste sig bra. Men det har inte varit lätt att börja på nya jobb, med allt vad det innebär, i början av båda graviditeterna. 

Familjen

Den lilla familjen
 
 
Storebror är så saknad! 
 
 
 
Fin bild, även fast jag inte visste att han fotade med mig på bilden också! :) 
 
 
Fotograf: Marcus Tari. Hemma hos mina föräldrar. 
 

Mitt hjärta

Här kommer två bilder från fotograferingen av Arvid. Min fina bror Marcus som har fotograferat. Kika gärna in på hans blogg här
 
Min bror har skickat ungefär fem bilder till oss, så jag är så nyfiken på de andra bilderna, men nu sitter han på ett flyg påväg till sin flickvän i Milano, så jag får snällt vänta ;) 
 
 
Arvid 6 veckor och 6 dagar!
 
 
 
 
 

Till en liten farbror?

Igår var jag inne på Zara Homes hemsida för första gången. 
 
 
Tänkte tipsa om de här söta knopparna för 39 kronor
 
 
 

Hihi

 
 
 
 
 

Sista lördagen...

...på det här året har jag och Arvid tillbringat hemma hos hans mormor och morfar medans pappan i familjen var på bio med hans och min bror. De såg på Gravity, som tydligen var bra. 
 
 
Finklädd såklart ;) 
 
 
 
Mamma bjöd på god mat, som vanligt. Alltid kul att bli bjuden på middag där eftersom man får välja vad man vill ha :) 
 
Och så gav vi mamma och pappa deras ena julklapp som var försenad, men jag kan inte visa bilder än eftersom fler i våra familjer komma få liknande, skulle vara lite tråkigt att råka avslöja ;) 

Arvid 7 veckor

Idag har vi varit på BVC för att mäta och väga. 
 
6450 gram och 61 cm kärlek.
 
Alltså exakt en meter kvar till sin mammas längd! :) 
 
 

Fotografering

Vi fick en fotografering med Arvid i julklapp av min bror, så vi passade på igår innan han åker hem till Tyskland. 
 
 
 
Såklart en rolig mobilbild också :) Ja, eller det här är en av de lite mer oseriösa, men underbara bilderna ;)
 
 

Arvid och Linus

Linus har förstått att han ska ta det försiktigt med Arvid.
 
 
Tittar lite på håll
 
 

Tacksam

Jag är så otroligt tacksam att mina föräldrar hälsar på Emil vid barnkullen! Nu börjar jag gråta för att jag är glad för det samtidigt som jag är så ledsen att han inte finns med oss på rätt sätt. 
 
Jag är även tacksam att Emma tänder ljus till Emil. 
 
 
 
 

Mina bröder

Kan jag ha de finaste bröderna? :) 
 
 
Mina bröder på Ms (till höger) bröllopsdag 
 
 
 
En bild jag fick sno från lillbrorsans facebooksida, så lite konstig färg på sidan. Ska lägga till fotografens namn sen. 
 
 

Emil

Vi saknar ett barn hos oss.
 
 
 
 

Blev inte som planerat

Istället för att fira julafton med Niklas familj så har vi tillbringat dagen på akuten. Min tur igen, men för att variera oss så tog vi vanliga akuten idag istället för gynakuten.  
 
Dagen började bra, jag hann städa nedervåningen innan jag föll i trappan, gled ner halva trappan ungefär. Ont i fötterna, bäcken, revben, ryggen, nacken och skulderblad.  
 
Jag är bara så otroligt tacksam att jag inte höll i Arvid ♥
 
Kunde inte gå eftersom tårna gjorde så ont. Mamma och pappa kom och hämtade Linus, så vi kunde åka till akuten. 
 
Arvid fick inte vara där med tanke på säsong för bakterier och annat skit. Så vi satt i bilen och väntade och ammade. Sen träffade jag läkaren och för att ta det säkra före det osäkra så blev det nackkrage, ryggläge, röntgenxflera. Kan säga att det inte är lätt att ha en skrikande bebis som vill äta när mamman inte får röra sig, jag fick lite dispans att höja huvudändan lite på sängen, men med nackkrage och en mycket ledsen bebis är det inte lätt, jag såg ingenting. 
 
Som tur är såg alla röntgen bra ut förutom ena tån på vänster fot, men det förstod jag att den var illa däran. Så resultatet blev mörbultad i hela kroppen och en bruten tå. Tejpad och med kryckor fick vi efter många turer åka därifrån. Men jag måste säga att alla jag träffat idag har varit jättebra och de har tagit hänsyn till att vi haft lilla Arvid med oss så vi fått hjälp så snabbt det gått. Tack personalen vi träffat idag på Danderyds Sjukhus. 
 
Blev sjukskriven 3 veckor from idag. Ironiskt nog så tog min sjukskrivning slut idag och Niklas skulle börja jobba om två dagar, men nu blir jag fortsatt sjukskriven och Niklas får vara föräldraledig. 
 
Måste säga än en gång att jag är otroligt tacksam att jag inte höll i Arvid när jag ramlade. 
 
Har alltid varit rädd att ramla i trappor. 
 
 
 
 

Julkalendern

För ett par dagar sedan hade jag inte sett något avsnitt av årets julkalender. Men efter att ha läst så mycket gott om den så blev jag nyfiken. Så på två mornar så hade jag tittat på alla avsnitt som fanns på play. Superbra julkalender. Nu har jag och Niklas även börjat se den tillsammans från början. 
 
Vad tycker ni andra om årets julkalrnder? 
 
 
 
Vilken julkalender är er favorit?
 
Jag gillar verkligen Sunes Jul. Vi har den på dvd, och brukar titta på den varje jul, men inte hunnit med det i år. 
 
 
Eftersom vi inte fått upp tvn i sovrummet än så tillbringar jag lite mystid med en sovande skara killar i sängen och min Ipad. Har utforskat några kanalers play, suveränt! 
 
Den här skaran killar jag har i sängen är alltså bebis, sambo och vovven ;) 

Julafton del 1

Idag är det dan före dopparedan! 
 
Dopp i grytan är bland de godaste på julbordet! Det gör pappa alltid till lunch på julafton! 
 
Julkänslan och julstämningen är nästintill obefintlig. Inte så konstigt när det igår var nästan sju grader varmt ute. Sen går ju en del (läs all) tid åt minibossen (läs Arvid). 
 
Vi hoppas på mycket julkänsla idag då vi firar julafton med Niklas familj. Hoppas bara alla julklappar vi beställt hinner komma idag. 
 
 
Någon mer än jag som älskar att slå in paket? 
 

Inser just nu att vi inte har något inslagspapper, i och för sig så har vi inga paket att slå in. Men de borde komma idag. Eller vänta vi har ju några paket här hemma, a ja förvirringen är stor i min amningshjärna just nu. 
 
 
Det här gulliga möts jag av när jag kommer tillbaka från toaletten nu på morgonen. 
 
Mitt hjärta smälter
 
 
 

Arvid Emilius Stig

Det namn vi bestämde oss för först var Emilius, långt innan vi bestämt hans tilltalsnamn. Det var hans påhittiga gudmor Karolina som kom på det. Innan vi visste om det var en pojke eller flicka som vi väntade så hade vi bestämt att om det blir en flicka så ska hon heta Magnolia i andranamn. Anledningen till det är att förra julen efter Emil försvann från oss fick jag en tvål av Karolina som doftade Magnolia, och hon berättade så fint vad hon förknippade det med. Sen betyder magnolia "jag söker lyckan i naturen" och det stämmer så bra när man går till barnkullen, bland naturen så är jag där för att vara med Emil, ett av mina barn, min lycka. Emil kommer från namnet Emilius, vilket känns som en fin gest mot Arvids storebror. 
 
Stig hette min farfar, som jag kommer ihåg som en snäll, rolig och fin människa. Och så är namnet så fint! :) 
 
Arvid hade jag på min relativt långa namnförslagslista. Ja, alltså lång om man jämför med Niklas, som hade ett namn på sin lista. Det namnet var Filip. Men ungefär sex veckor innan BF så tyckte Niklas att Arvid var fint! Men vi hade våra förslag och bestämde oss inte förens han var ute. Men ju närmare vi kom BF desto mer kände i alla fall jag att Arvid var nog det namnet det skulle bli. 
 
 
 

Gynakuten del 2

 Jaha, dagen blev inte som vi tänkt. Blev istället ett besök på gynakuten. Börjar bli trött på det här nu. Feber igen, det är bara två veckor sen senast, ingen mjölkstockning. Hade även en lättare infektion ungefär en vecka efter Arvid föddes. 
 
Har fått antibiotika, men kom överens med läkaren att avvakta till söndag, mår jag bra så behöver jag inte ta det. Jag tycker inte om att ta medicin när jag ammar, men måste jag så måste jag. 
 
Vad har ni andra gjort en fredag som denna? 
 
 
 
Hahaha, någon som känner igen sig?
 
 

 
.
 
 
 

Praktiskt

Tidigare har jag varit lite emot att beställa saker på internet, men vi har på senare tid beställt vardagsrumsbord, matta till vardagsrummet och barnrummet, möbler och lampor till barnrummet, kläder till Arvid. Mycket praktiskt måste jag säga! :) 
 
MEN, vi har haft lite otur med rabatter och erbjudanden. Beställer en dag och nästa dag så är det ett erbjudande på den hemsidan eller på just den varan vi beställt. Eller så är det ett erbjudande och när vi väl ska beställa så finns inte varan längre eller att erbjudandet är borta. 
 
Igår hämtade Niklas hem den första klädleveransen till Arvid från Ellos. Vi beställde storlek 68, men bodysarna var inte så stora som vi trodde, medans en tunnare overall var i samma storlek med större. Tänk vad det kan skilja mellan olika märken. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så här...

...kan man ju också sova :D 
 
Han låg så här ganska länge, vår lilla buse. 
 
 
Bild från när han var 8 dagar och jag var tvungen att åka in till gynakuten. 
 
 
 

"Mattan har blivit...

...av med sin oskuld". 
 
 
 
Hahaha!
 
Niklas kommentar från igår när Linus invigde mattan med sitt kräk. Det tog inte många dagar innan den var nerkräkt av lilla vovven här hemma :( Det är bara att inse att det kommer bli fläckar men så tråkigt när det händer så tidigt... Och Linus brukar inte kräkas ofta. 
 
Men igår var det inte lika roligt. Niklas kommer hem från shoppingrundan och har med sig hämtmat, Arvid är speedad och då tycker Linus att det passar bra att kräkas på mattan... Niklas får då städa mattan. Tanken var att jag skulle få äta och han ta Arvid. Som tur var så låg Arvid lugn en liten stund så jag kunde äta lite. 
 
 

Mitt nya pysselbord

Niklas använder mitt pysselbord till datorn och jag hade datorbordet som pysselbord. Igår monterade Niklas mitt nya dubbla bord, hela 2 meter långt för pyssel. Så det finns plats för både pyssel och en framtida symaskin. Skönt att slippa släpa upp och ner.
 
Så nu matchar båda borden varandra.
 
 
Ska fixa fint runt omkring sen också. 
 
Och alla kartonger jag visade bild på igår, ja det ser likadant ut idag. Blir inte så mycket gjort när man har en bebis som tycker sömn är överskattat ;)
 
Hann i alla fall slänga upp nya ljusbollarna och ena lampan igår.
 
 
 
Imorse skruvade jag ihop de här ljusblåa kroklisterna och klädhängaren.
 
 
Nu har vi beställt en matta i pastellgult och vitt och letar även pastellgula gardiner. Tror vi hittat från färg och forms molnserie. Inte riktigt pastell men nära nog. Tydligen svårt att hitta gula inredningssaker.  

Då finns det att göra igen

Niklas var på IKEA och köpte en garderob åt Arvid i torsdags och igår hämtade vi ut julklappar vi beställt till Arvid från hans mormor och morfar, farfar och farbror. Ska bli så roligt och fixa med idag! 
 
 
Vi har varit på IKEA MÅNGA gånger kring flytten och varje gång har allt funnits som vi tänkt köpa, men såklart när vi tänker att det här borde bli den sista IKEA-turen på ett tag, ja då finns såklart inte de små lådorna till garderoben. Varken i Barkarby eller Kungens kurva, typiskt. Blir till att åka till IKEA när de kommit in, förhoppningsvis på onsdag. 
 
Idag vaknade vi (Arvid och jag) klockan fyra, och jag har inte kunnat somna om. Killarna sover gott som vanligt i sängen :) Arvid äter ungefär var tredje timme på natten. Igår eftermiddag/kväll var det fullfart på bebis, sova? Nej det var inte intressant. Mitt lilla hjärta! 
 

Hihihi!

 
Bild från facebook.
 

Presenter från gudmor

För ungefär två veckor sedan fick Arvid träffa sin gudmor för första gången. Han låg dock och sov nästan under hela träffen. 
 
 
Fina presenter med mycket tanke bakom!
 
 
En Emildocka och Lillebrorbody
 
 
 
En julgranskula med hans namn på
 
 
Emils julgranskula var slut, annars hade han också fått en :')
 
 
Tack Karolina!
 

Lördagen

Igår var det en stor dag, min ena bror gifte sig med sin underbara Sandra. 
 
♥ ♥ ♥
 
Grattis till er
 
♥ ♥ ♥
 
 
Arvid i fin kofta och jeans påväg till bröllopet (inte alla som kommer undan med jeans på ett bröllop ;)
 
 
Fotografering innan bröllopet och sen vänta på själva ceremonin. Han skötte sig mycket bra hela den tiden i kyrkan, blev hungrig de sista 10 minutrarna. Sen blev han ledsen för vi var tvugna att lämna kyrkan innan han ätit klart, tajt mellan aktiviteterna i kyrkan. Så ledsen bebis påväg hem, tur att vi bor 5 min bilfärd hem från kyrkan. Sen hade jag en bebis som ville vara nära nära hela kvällen, helst med en tutte i munnen eller sovandes på tutten :) Min lilla sötnos! 

Julklappar

Jag och Niklas är uppe och fixar och beställer julklappar. Måste beställas innan kl 06.00 den 13/12 för att hinna få leveransen innan jul. Vi kan ju säga att vi är ute i sista sekund ;) minst sagt. Än är vi inte klara. 
 
Arvid har sovit i min famn ♥ Och nu har jag, Arvid och Linus lagt oss i sängen eftersom Arvid var hungrig. 
 
Blir konstigt det här, klockan är fyra och vi har inte gått och lagt oss. De senaste fem dagarna har jag och Arvid vaknat för dagen vid fem. Eller Arvid har ju somnat om och jag har inte kunnat göra det. Men tur att jag sov en timme i soffan mellan 20-21. 
 
Får se när vi somnar, jag är piggelin. Men pappan i familjen är betydligt tröttare, även fast han gör morgon flera timmar senare än mig. Men han har i och för sig varit på IKEA idag. 
 
Trevlig lucia förresten! :)
 
 
Sötaste rumpan från morgonens nackträningspass
 
 

Arvids huvud fick ok-stämpel hos läkaren

Träffade en jättebra läkare på sjukhuset idag på Arvids extra återbesök eftersom läkaren på BB tyckte han hade för mjukt skelett på huvudet. Men han fick godkänt idag :) Pju! 
 
Han vägdes och mättes även idag. 
 
Hela 5780 gram och 59,5 cm kärlek idag, 1 månad och 4 dagar gammal. 
 
 
Dagens outfit hos läkaren
 
 
 

Nya mattan och vardagsrumsbordet

Efter mycket om och men så har vi köpt ny matta och nytt vardagsrumsbord. Niklas mer nöjd än mig, men det börjar smälta in för mig med. Mattan är snygg men tycker inte den passar så bra till kaklet i köket, men nu är det som det är. Pluss att vardagsrumsbordet är superstort, vilket jag alltid velat ha men det måste ju få plats. Men det börjar jag också vänja mig med. Vi skojade först att det såg ut som vi köpt två matbord ;) 
 
 
Ni ser även en liten glimt av matbordet och stolarna. Supernöjd. Eller iaf till utseendet, vi har inte suttit där och ätit än. Men jag har provsuttit stolarna i affären och då var de supersköna. 
 
 
Bra med hylla under bordet så allt "skräp"jag annars haft i soffan kan läggas där. 
 
 
 
Nya ljusbollar i vardagsrummet
 
 
 
Vad är oddsen? Ja undrar verkligen vad oddsen är att vår spegel som vi haft ståendes i huset mot väggen skulle passa på två skruvar i hallen som de förra ägarna lämnade. Så två månader efter inflytten fick vi lite provisoriskt upp spegeln i hallen. Men vi blev så nöjda så den kommer få hänga kvar där. Ställde dit betongpallen tills vi hittar något bättre. Slängde upp en ljusslinga 5 minuter innan Emma kom igår. Men så nöjd jag blev :) 
 
 
Spegeln hänger till vänster när man kommer in i hallen, mellan tvättstugan och toaletten. 
 
Gömde batteridosan till ljusslingan i en fin liten zinklåda med en fransk juldikt på. 
 

Min lilla pingvin

Kläderna från i förrgår, en söt liten pingvindräkt.
 
 
 
När jag var liten tittade vi på Pingu och min pappa tyckte det var så bra. Det har därför blivit en liten grej att Arvid har lite pingvinsaker :)  

Fint på barnkullen

♥ ♥ ♥
 
Min mamma hjälpte att fixa fint mosshjärta, liknande som han fick förra året.
 
 
 
 
Tack mamma och familjen för att ni var där hos honom! Det betyder jättemycket!  ♥
 
Och tack till alla som skickat fina ord och tankar till oss! ♥
 
 

Finbesök

Emma och Livia har varit här på besök, haft lite kalasfika, tyvärr utan födelsedagsbarn. 
 
Presentutdelning, Arvid fick fina kläder av Livia. 
 
 
Första mötet mellan Livia och Arvid. Ser ni kärleken mellan dem? :) 
 
 
 
Tårta
 
 
 
Underbara presenter till brorsorna
 
Likadana kaningosedjur med namn och datum i öronen
 
 
 
Kan det bli sötare?!
 
Tusen Tack Emma, Carro och Ulrika!

Lillebrors nya...

...filt!
 
 
 
Niklas köpte en body i det här tyget för några veckor sedan och igår när vi var i Mörby Cemtrum hade de fått in filten. Så nöjd! :) 
 
Efter psykologtiden hann vi springa in i några butiker och jag kände mig stressad, "Är han för varm?" "Hostar någon på honom nu?" 
 

Men hann köpa en julklapp, några tröjor (med knäppe som är bra till amningslinnena) till mig, filt och en body till Arvid. 
 
 
 
Idag har jag rensat klart på kontoret bland alla gamla räkningar och "skräp" så att det är fint i pärmar och lådor. Inget som syns när man tittar in i rummet men det känns i själen! 
 
 
 
Har även fyllt i Arvids namnpapper och papper så vi får barnbidrag. 
 

♥ Emil 1 år ♥

Overkligt är ett bra ord att beskriva det senaste året med. Det borde inte få hända. Ingen ska behöva förlora sitt barn.
 
För ett år sedan fick vi se dig! Lilla Emil ♥ 
 
Mitt hjärta kommer alltid sakna en bit.
 
Idag är det kalas i himlen för Emil! ♥
 
 
♥ Vi Älskar Dig ♥

Årets julkalender

Vill visa årets julkalender Niklas fixade igår :) Nougathjärtan blev det! 
 
Niklas blev inte så nöjd så jag fick inte ta någon närbild :p
 
 

Chokladjulkalender

Tänkte tipsa om en trevlig julklaender man kan dekorera själv!
 
Varje år brukar jag och Niklas köpa en Paradisask och ha som julkalender! I år blev det en annan chokladask men resultatet blev inte lika snyggt så jag visar bilder från en jul för några år sedan! :) 
 
 
Dem där romrussinen i hörnen har ingen velat skriva på! :p Undrar varför? ;) 
 

En liten liten början

Imorse fick Arvid sova kvar i sin bedside crib medans jag och Niklas gick upp med tuppen och gjorde iordning lite i hans rum. I lördags hämtade vi hem förvaringslådorna från Jabadabado som vi beställt. Det var första gången sedan Arvid föddes som jag var i en butik :p Jag hade killarna kvar i bilen och sprang in en snabbis i min favoritbarnbutik i Sickla. Köpte med mig vimplar också. 
 
Så sex förvaringslådor och vimplar är det vi fått upp än så länge. Så lite kan göra stor skillnad. Det som är kvar är bland annat tavellister, hyllor, garderod, spjälsäng, gardiner, lampa, matta och lite fina inredningsdetaljer. Så det är verkligen inte slutresultatet ni får se på bilderna, men tänkte det vore kul att visa upp hur det ser ut nu. 
 
Expedithyllorna hamnade i Arvids rum eftersom de inte passade bakom soffan nu när vi köpt ny soffa. Vi fick köpa ny hylla dit och så ställde vi bara in expedithyllorna i Arvids rum så länge, sen blev de kvar där :) Men de blir nog bra! 
 
Inte så svårt att välja höjd på vimplarna eftersom det är fem skeuvhål i väggen, som ni ser på första bilden. Så vi hängde vimplarna över dem :D Perfekt! 
 
 
Bild från igår
 
 
 
Bild från imorse
 
 
 
 
 
Förvaringslådor med olika motiv på varje sida. Bra för att kunna variera sig. 
 
Vi valde att ha fram den prickiga sidan nu.
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Arvid 1 månad ♥

♥ Grattis på din 1-månadersdag! ♥
 
♥ Vad vi Älskar Dig ♥
 
♥ Gos ♥
 
 
 Förresten så är Elsa Beskow-filten den mysigaste filten! Tunn men mjuk och varm! ♥

Superroligt

Var tvungen att väcka Niklas imorse och läsa det här för honom :D 
 
 
Såg den imorse på facebook.

Det här med matta

Vi sålde vår matta innan vi flyttade och letar nu efter en ny. Jag vill ha en enfärgad och det vill inte Niklas :p Niklas tycker vi har för lite färger hemma så han hittade den här, som vi beställde på Mio för några veckor sedan. De ringde igår och sa att en hel conteiner med mattor och lampor har brunnit upp under transpoten hit :/ jaha!? Så nästa leverans kommer i mars. 
 
 
 
Men nu hittade Niklas en lite mer diskret matta som vi nog kommer köpa
 
 
 
 
 
 

Sjukstuga

Har fått feber, frossa och ont i hela kroppen :( Usch och fy! 
 
 
 
Hoppas Arvid klarar sig från sjukdom, är rädd att det ska hända något :( 
 
Hoppas han får vara frisk! 
 

Grattis till mig ;)

I somras på min födelsedag fick jag bland annat välja en present av mina föräldrar! nu har jag bestämt mig och det blev en multifunktionsskrivare, så vi kan skriva ut i färg och foton! och så kan man scana och kopiera också :) Superfint ska vi göra i Arvids rum nu! :) 
 
 
En sån här fast helt i svart! 
 
 
 
 
 
Niklas instalerade den igår och provade skriva ut ett foto i A4-storlek i färg, fast på vanligt papper. Det blev jättebra kvalitet! 
 
 
Tack mamma och pappa! 
 

Gårdagens fika

Jag gillar gifflarna med saffran, och igår provade vi även de med pepparkakssmak. Jag var lite skeptisk men de var godare än vad jag trodde. Men de godaste är ändå de med saffran. 
 
 
 

Och där...

...gick vattenblandaren i köket sönder, suck. 
 
Blir till att köpa ny och ringa rörmokare imorgon. Tråkigt att behöva lägga pengar på det. 
 
 
Idag har Niklas varit iväg och handlat och tränat. Jag och Arvid har varit hemma och hoppats på att träden utanför fönstret ska stå kvar, oj vad det blåser idag. Första december och första advent, utan snö. 
 
Jag hade tänkt julpynta idag, men N har varit borta längre än väntat så han får hämta in julsakerna från förrådet någon annan dag. Vi har inte julpyntat på två år eftersom Emil föddes och gick bort förra julen så orkade och ville vi inte pynta något. Kommer vara konstigt och känslosamt att ta fram julsakerna i år, men vi vill att Arvid ska få en fin första jul och att vi känner hopp. 
 
Det är många känslosamma datum just nu, med tanke på att det är precis ett år sedan vi var mitt uppe i allt kaos. Emil, mamma älskar och saknar dig! 
 
Glad första advent till er alla! 
 
 
 

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...

RSS 2.0