Till en liten farbror?

Igår var jag inne på Zara Homes hemsida för första gången. 
 
 
Tänkte tipsa om de här söta knopparna för 39 kronor
 
 
 
Kommentarer
Sara

Hej,

Jag hamnade här på din blogg när jag surfade runt. Fastnade därför att jag har en ganska lika historia som dig, har också en son som tyvärr inte fick vara med oss, då det visade sig vara trisomi 18. Jag gjorde abort i vecka 20. Nu är jag gravid igen i vecka 11 och det är ju lite speciellt. Hur upplevde du att vara gravid den andra gången? för mig har det varit mycket oro och rädsla över att något ska gå galet igen. Du får gärna skriva några rader om du vill på mailen, det är ju peppande när man läser på din blogg att allt gick bra med Arvid. Häls /Sara

Svar: Hej!Beklagar så att du också varit med om det hemska! <3
Jag mailar dig alldeles strax!
Kramar
Josefina Elma

2013-12-29 @ 15:23:57
Patricia Lindh

Hej! :)
Bloggen är den största inkomstkällan jag har, sen jobbar jag ju extra för att komma ut och göra något! Så vi har det rätt gott nu.
Vadårå? Kramar!!

Svar: Hej! :) Vad roligt att du svarade, jag har följt din blogg ganska länge! :) Tycker om den jättemycket! Som du skriver så bjuder du väldigt mycket på dig själv så den är personlig.
Bara jag som är nyfiken! Relativt ny i bloggvärlden så intressant att veta hur man kan tjäna pengar, för som du säger så är föräldrapenningen inte den bästa inkomstkällan ;) såklart beroende på hur många dagar man tar ut också.
Jag vet inte hur det kommer sig men har alltid varit nyfiken av mig! :)
Ha en fin måndag! :)
Kram!
Josefina Elma

2013-12-30 @ 08:49:51
URL: http://blogg.loppi.se/mammasangel


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...