❤ Lillasyster ❤

Förra fredagen, alltså graviditetsvecka 24+3, var jag hos barnmorskan senast och jag har inte skrivit in värdena ännu så jag passar på att göra det nu när jag sitter bredvid den lilla post-it lappen :) 
 
 
❤ ❤ ❤ 
 
Sf-mått: 23.
 
Lillasysters hjärtljud: ca 150. 
 
Hb: 129. 
 
Blodsocker: 5,4.
 
Blodtrycket kommer jag inte riktigt ihåg 130/80 kanske? I alla fall lite högre än vad jag brukar ha. Barnmorskestudenten mätte om två gånger men det blev nog rätt :) 
 
❤ ❤ ❤
 
 
 
 
Idag är det vecka 26 (25+5), vilket (tydligen) betyder tvåsiffrigt kvar till BF :) 
 
❤ 99 dagar kvar! ❤
 
❤ Vad vi längtar efter dig! Kom till oss frisk och levande! ❤
 
 
 
 

Kvällsmat

Nu sitter jag uppe vid datorn och killarna ligger och sover. Har varit nere i köket och hämtat lite kvällsmat samt lagt fram Niklas julkalender som jag gjort idag! Får visa en bild imorgon! Arvid får i år en färdig julkalender med Pixiböcker i, jag längtar till nästa år då han är lite större och vi kan överraska med roliga paket :) Idag är det den första advent, Anders namnsdag och det har varit ungefär 3 minusgrader. Anders braskar julen slaskar, kanske det kanske? Vi får väl se ;) 
 
 
 
 
Jag hade ju hellre tagit twixen Niklas köpte idag ;) Men det här var också gott. 
 
 
Idag har jag och Arvid varit i Stinsen medans Niklas tränade, sen handlade vi mat på ICA Maxi, glömde tyvärr bort självscanningen. Till middag åt vi bakpotatis, fläskkött, avokado, vitlökssmör och svampsås. 
 
 

En dag på stan

Idag har jag och mamma haft en väldigt mysig dag på stan. Strosat, gått på Svenskt Tenn, Illum Bolighus, NK, köpt lite julklappar, ätit lunch på Bistro Berns. 
 
 
En adventspresent till mig 
 
 
 
En julklapp till hemlig mottagare
 
 
 
 
En julängel från Svenskt Tenn till Emil
 
 
 
 
 
Min lunch
 
 
 
Mammas lunch
 
 
 
Mamma öppnar sin present
 
 
 
Hon blev jätteglad, jag fick en suddig bild nu ikväll när hon ställt fram den lilla tavlan jag gjort
 
 
 
 
En liten julgran på NK
 
 
 
Sedan hämtade Niklas, Arvid och Linus mig i stan och så åkte vi till Arvids farmor för middag. 
 
 
Tack för idag! 
 

Det här med att hänga upp kläder...

...är inte Niklas starka sida ;) 
 
 
Pyjamas från imorse i matstolen
 
 

Kvällens kläder 
 
 
Dessa små kläderhögar är väldigt vanligt förekommande här hemma. Vi brukar dock försöka hänga upp kläderna på tork, blir ju lite dreggel och matrester på kläderna under dagen, så de inte bara knölas ner i tvättkorgen. 

Nu bär det av mot stan

Alldeles strax åker jag och mamma in till stan, ska bli så mysigt. Men just nu är det pappabebisbus när jag gör mig iordning. Så härligt att höra Arvids skratt/tjut när de busar! 
 
 
Här smiter han till köksluckan för att, hum, ja, hjälpa till på sitt eget sätt ;) 
 
 
 
Efter stan åker vi iväg till Niklas mamma så jag packade iordning Arvids mat. Återbruk av gamla barnmatsburkar i glas, perfekt till förvaring. 
 
 
 
Trevlig Lördag! 

En eftermiddag i Täby Centrum

Idag har jag och Arvid varit i Täby Centrum med Emma, Livia, Carro och Meja. 
 
 
Arvid och Meja
 
 
 
 
 
Meja har precis masserat Arvids fot ;) 
 
 
 
Och den här pluttan som sov när de andra bilderna togs
 
 
 
Ett fikastopp på Vapiano, kanske inte ett fikaställe men när det är fullt på vartenda fik och vi kommer med tre barnvagnar blev det ett väldigt bra alternativ. De har ju även sötsaker. 
 
 
 
Niklas kom sen till Täby Centrum så åt vi middag och hämtade ut våra ringar som är putsade och graverade :) 
 

Present till mamma

Imorgon ska jag och mamma åka in och strosa på stan. Tiden innan jul kommer gå så snabbt så vi passar på nu så det hinns med. 
 
 
Jag har gjort en liten present som hon ska få imorgon. Hoppas hon blir glad! 
 
 
 
 
 
Nu sover Arvid, Lillasyster ger sig till känna i magen och jag har lutat mig tillbaka i soffan. Det dumma med det är att jag knappt kommer upp, eller inte utan smärta i alla fall ;) 
 
När Arvid vaknar blir det lunch och sedan tar vi bussen en bit mot Täby Centrum och går resten av vägen. Så himla bra att en åker gratis på bussen med barn i barnvagn. Tyvärr så är det inte så en kommer med på bussen varje gång eftersom det kan vara fullt med barnvagnar när en ska på. I Täby Centrum ska vi träffa Emma och Livia :) Ska bli så kul! 
 
Niklas är frisk nog att jobba så han är där idag. Han tränade innan jobbet så det inte blir så sent ikväll, så han får hämta mig i Täby Centrum efter jobbet. En kompromiss för att han inte ville åka buss till jobbet. 
 
Hoppas ni får en fin black friday ;) 
 
 

Nalle Puh ;)

 
 
(Bild från google) 
 
 

Glukosbelastning

Snart är det dags för min glukosbelastning, jag har inte gjort det någon gång tidigare men eftersom Arvid föddes i vecka 39+5 och vägde över 4500 g (han vägde 4550 gram) så vill de göra en glukosbelastning på mig. Mina blodsockervärden är i alla fall normala, och de var de även under graviditeten med Arvid. 
 
Så nästa fredag är det dags, fasta från 8-10 timmar innan blodsockret ska mätas och sedan dricka den äckliga sörjan och sedan vänta två timmar till innan de tar blodsockret. Har inte hört så gott om den där upplevelsen ;) 
 
 
 
 
 
 

Minnen ❤

Kollar igenom gamla bilder från min Ipad, alltså det här är snart ett år sedan ❤
 
❤ Det här var en vanlig pose som Arivd hade när han sov ❤ 
 
 

Den röda tråden

Arvid har hittat den röda tråden, och många fler saker jag har i mina pyssellådor. Varför är sånt som är farligt så roligt att hålla på med? 
 
 
 
 
Här ser ni även en till sak han inte borde ha, fjärrkontrollen till tvn, han dreglar ner den så den blir sjöblöt.
 
 
 
 

Onsdagen

På förmiddagen lagade jag åtta matlådor till Niklas, var iväg och handlade mat, och när jag kom hem tyckte jag att jag hade så himla gott om tid. Då frågade Niklas mig om jag visste vad klockan var, då kom jag såklart på att jag och Arvid skulle på Eksemskola klockan ett, klockan var då kvart över tolv när han frågade. Jag hann slänga ihop en god lunch, det blev falukorv, vitabönor i tomatsås och stekt ägg.
 
 
Fick en liten eksembok och några papper med bra information som vi gick igenom. Vi ska smörja Arvid ca 30-45 minuter, två gånger om dagen. Vi fick även bra tips på hur vi kan hålla honom när vi ger inhalationerna. 
 
 
 
 
Vi har druckit ingefärs- och citronthe, skrivit ut julkort samt lite andra saker som ska bli julklappar. Jag är supernöjd med det som ska bli julklappar, men eftersom jag vet att några av dem som ska få det läser min blogg så väntar jag med att visa resultatet. 
 
 
 
Nu ska jag baka lite pizza till middag, får inte glömma banan och curry. 
 
Vad ska ni andra äta för gott? 

Just nu...

...sover Arvid, Niklas och Linus. Jag städar, tvättar och bakar. Niklas är sjuk och städningen måste göras, så jag slår på stort och storstädar, har hållt på sen åtta imorse. Vi har rensat under trappan i hallen, så skönt, Arvids liggdel har stått där snart ett år, och lite andra saker som vi flyttat ner till förrådet. Försöker få ett bättre chi i hallen, jag tycker feng shui är väldigt intressant. Någon mer som gillar det tänket? 
 
 
Nu åkte i alla fall de glutenfria havresconsen in i ugnen
 
 

Arvid och rullvagnen

Idag på eftermiddagen har jag och Arvid varit i Täby Centrum och ätit lunch med Moa, en klasskompis från sjukgymnastutbildningen. Det var väldigt trevligt. En person som vet betydelsen av att bara säga hej och höra av sig när andra har det jobbigt och är i sorg. Vi hade inte hörts sen utbildningen (tror jag) och sen när Emil gick bort så hörde hon av sig och det betydde väldigt mycket för mig. Många tror att de stör eller att de inte vet vad de ska säga, men att bara höra av sig är fint nog. Och även att det gått snart två år så är det fint att få prata om det vi har varit med om. 
 
 
Moa och Arvid fick ansvara för rullvagnen på ICA ;) Ett väldigt bra team måste jag säga. Han höll i den halva shoppingrundan. 
 
 
 
Även idag fick Arvid en födelsedagspresent, en ekologisk snutte. 
 
 
 
Det roliga är att jag har tittat på dem på nätet, och så fick han en sån nu. 
 
 
Tack för idag! 
 
 
 
 
 

Det dolda mjölet

Nu när vi har granskat ALLA innehållsförteckningar ett tag så kan jag säga att det fortfarande är en djungel. 
 
Arvid är, som vi vet i dagsläget allergisk mot vetemjöl, råg, korn, mandel, mjölkprotein. Han kan inte heller äta soja eller vanligt havre. 
 
 
Jag hittade den här listan på skafferiglutenfri.wordpress.com med olika ord där vetemjöl kan gömma sig, till exempel är druvsocker, maltodextrin, glukossirap sådana ingredienser som används flitigt i det mesta i affärerna. Här finns det även med vilka E-nummer som kan gömma vete i sig. Sen som jag skrev ovan så är det inte bara vetemjölet vi jagar i innehållsförteckningarna, så det tar betydligt längre tid att handla nu än förut ;) Sen måste vi också alltid kolla de varor som brukar vara ok, eftersom de kan ändra i innehållet. 
 
 
Jag googlade länge och väl för att hitta någon god tårta vi kunde baka till Arvids kalas. Kom på att en tårta med marrängbotten kan ju fungera eftersom den är gjord på äggvitor och socker. Skulle vi gjort den själv hade det fungerat MEN den en köper i butik innehåller såklart mjölkprotein också. Vi valde därför att baka muffins som vi i alla fall trodde att han tålde till kalaset och så gjorde mamma tårtorna som gästerna kunde äta. Det vi fick reda på veckan efter var att han också har antikroppar mot mandel, så han tålde inte de vi bakade ändå :( Jag kände på mig det eftersom han har kräkts lite mer när vi bakat med mandelmjöl, jag ringde därför till läkarmottagningen och frågade om de kunde lägga till mandel på blodprovet. Fick till svar "Visst kan vi göra det, men det är ganska ovanligt att de är allergiska mot mandel". 
 
 
 
 
 Vi får vara detektiver för att komma fram till allt han inte tål. 
 

Julmarknadstips

Är ni sugna på julmarknad och även sugna på att köpa lite barnkläder så kan jag tipsa om julmarknaden i Vaxholm eller Rindö. Här kommer en vän till mig sälja fina egengjorda barnkläder. Hon har gjort Arvids barnvagnsmobil samt tagit våra gravidfoton
 
Gå gärna in och kolla på hennes sida Videung på facebook.
 
 
 
 

Silvergran

I förra veckan när jag satte upp guldstjärnan ställde jag även fram den silvriga julgranen och ugglan. 
 
Nu är jag sugen på att kolla i jullådorna nere i förrådet. 
 
 
 
 
 
 
 

Lekdate

Idag har vi träffat Emma och Livia, så mysigt! Varför bor ni inte närmare? Buhuhu! 
 
 
Arvid fick födelsedagspresenter av Livia. Sötnosarna alltså! 
 
 
 
 
Arvid har tagit en tidig kväll och somnade strax efter halv åtta, men inte så konstigt eftersom han hoppade över eftermiddagsvilan. Pappan jobbar sista passet för denna jobbsnurra, så imorgon tar vi helg! :) 

Fem veckor

Idag är det bara fem veckor kvar till vi gifter oss, helt galet! 
 
 
Här är några bilder på inbjudningskorten
 
 
 
 
På kuvertet stod det det här på framsidan..
 
 
 
...och det här på baksidan. En liten röd tråd till sötsakerna ;) 
 
 
 
 
Vi har gjort inbjudningskorten själva :) 
 
Ett hjärta av våra två fingeravtryck ❤
 
 
 

Lördagen

Igår eftermiddag åkte jag och Arvid hem till mina föräldrar, dem var dock inte där, utan jag skulle träffa mina svägerskor. Min lillebrors flickvän Caro, är i Stockholm på kurs så hon bor där. Arvid var en ganska trött kille, vi kan ju säga att han har varit på bättre humör ;) så vi åkte hem lite tidigare än planerat. Jag hann som tur var äta Caros goda risotto, hon är från Italien så hon vet vad hon gör. 
 
 
Innan jag åkte hemifrån lämnade jag ett litet meddelande till när Niklas skulle gå upp
 
 
 
Den goda risotton
 
 
 
För att Arvid inte skulle känna sig utanför tog jag med risotto till honom också, dock luktade hans mat inte lika gott ;) 
 
 
 
 
 
Jag och Vera hänger i köket medans Arvid sov sin eftermiddagsvila
 
 
 
Caro och Vera
 
 
 
Tack för igår tjejer! 

Självscanning

Jag funderade imorse om det kanske vore smart att prova självscanning i mataffären. Någon som brukar använda det? Vad tycker ni? 
 
Det som lockar är att slippa packa upp allt på bandet och packa i påsar när varorna svämmar över och nästa kunds varor kommer. 
 
 
 
Just nu sover Arvid sin förmiddagsvila, tyvärr tyckte vår fantastiska hund att det var läge att skälla på brevbäraren, suck. MEN som tur var så lyckades jag få Arvid att somna om, pju. 
 
 
 
De här fina träklossarna fick Arvid i födelsedagspresent av Meja, superbra! Vet dock inte om pappan eller Arvid gillar dem mest ;) 
 
 
 
Undrar vad Arvid har för planer? ;)
 
 
 

Guldstjärnan

I veckan provade jag att byta ut den svarta lilla lampskärmen i vardagsrummet mot en guldstjärna som jag fått av mamma. Tanken var att ha den hängandes i ett fönster, men i brist på eluttag i de fönstrena vi tänkt så får den sitta här tills vi kommit på något bättre. 
 
 
Innan
 
 
 
Efter
 
 
 
Arvid har ätit frukost och just nu busar han runt i vardagsrummet, pappan gick och lade sig när vi gick upp. Idag väntar middag med båda mina svägerskor :) 
 
 

Dem säger det är fredag

Men här är pappan mitt i en arbetssnurra så jag har inte riktigt någon fredagskänsla. Jag och Arvid har varit igång hela dagen, sen kom vi hem med kinamat till middag. Nu har en nyduschad Arvid somnat och pappan är och tränar innan jobbet. Jag roar mig på Ipaden en stund sen kommer nog jag somna gott jag med. 
 
Efter frukosten imorse var Arvid lite gnällig medans jag gick in i tvättstugan för att hämta ett par strumpor till honom, men precis när jag kom in i tvättstugan blev han tyst, då blir jag såklart misstänksam och undrade vad han hittat på nu, såklart var det bus pågång, han hade lyckats fälla ut sina långa robotarmar och knyckt till sig min Ipad ;) 
 
 
 
 
 
Mycket nöjd kille som undersöker Ipaden noggrant. Som tur var så hann jag rädda den från ett fritt fall från barnstolen. 
 
 
Efter en rekordsnabb promenad med Linus åkte vi iväg till barnmorskan, det gick bra, har tyvärr lämnat alla värden på en lapp i bilen så får skriva in dem här imorgon. Men sf-måttet var i alla fall 23, mitt på medelkurvan. Min barnmorska fick dock mäta om eftersom hon hade en barnmorskesrudent med, som var lite osäker på om hon mätt rätt. Idag är det vecka 24+2 och vi längtar till att få träffa Lillasyster i början på mars ❤ 
 
Sedan åkte vi och fikade med Carro och Meja i Mörby Centrum. Det blev en ostfralla för min del. Efter det åkte vi till Täby Centrum och åt lunch med Idun och Nemi. Då blev det en nudelrätt. Det ingick dricka och finns det bubbelvatten så brukar jag ta det, men det fanns det inte så jag hann tänka, ja men då tar jag lite läsk. Kom dock på mig själv att jag inte ska äta/dricka sött så jag fick ta ett glas vanligt vatten, mums ;) 
 
 
 
Nemi klappade magen fint!
 
 
 
Tack för idag! 
 

Frukost

Nu har jag och Arvid ätit frukost. Han fick havregrynsgröt med aprikospure och lite alfamino (ersättningspulver vi blandar i gröten så han får i sig sånt som han missar pga hans allergier). 
 
 
Jag åt det här, favoriten idag var äggen och sharonfrukten
 
 
 
 
Men nu när jag är gravid så är jag nästan omättlig ;) 

Besök

Igårkväll kom mamma, pappa och Caro förbi en snabbis och gick ut med Linus åt mig. Det blev även lite lek med Arvid. Tack för hjälpen! 
 
 
 
Sedan när vi skulle gå och lägga oss tyckte Arvid det var dags att rensa bland strumporna, tydligen är det bättre att ha böcker i strumplådan :) 
 
 
 
Nu håller Arvid på att vakna, så inatt blev det också tolv timmar men i våran säng :) 
 
Nu ska vi göra oss iordning för en tripp till Danderyds sjukhus för ett barnmorskemöte, lyssna på hjärtat på Lillasyster står bland annat på schemat. 
 
 

Dag 1

Jaha, idag är det dag 1 (igen) av sötsaksstopp, någon gång måste det ju fungera?! Eller hur? 
 
Vid förra graviditeten hade jag en sötsaksdag i månaden (förutom de fyra sista veckorna då jag åt en del mer ;), det fungerade väldigt bra. 
 
Nu i början av denna graviditet så kunde jag inte äta några sötsaker eftersom jag ammade och Arvids allergier. Sedan när jag slutade amma så tänkte jag att jag får gå lös på sötsaker ett tag och sedan skärpa till mig med en månadsdag igen. Men som ni vet så blir det inte alltid som en har tänkt sig. Jag har gjort några tappra försök, som inte riktigt gått som jag tänkt mig ;) Men skam den som ger sig :) 
 
 
Så nu är det nolltolerans fram till jul. Jag känner att det behövs uteslutas helt ett tag, fungerar bäst för mig. Önska mig lycka till. 
 
 
Så just nu är det slut på sådana här saker 
 
 
 
Spritspåsen jag använde på Arvids födelsedag gick sönder så jag fick smeta på frostingen bäst det gick i all hast några minuter innan gästerna kom. 

Kalashelg

Samma helg som Arvid hade 1-årskalas var vi även på ett annat 1-årskalas och ett 40-årsfirande. Med andra ord så var det en riktig kalashelg, vilket innebär paketinslagning :) 
 
 
Två ettåringar som skulle få paket, ett av paketen skulle postas så det fick bli så litet det gick. 
 
 
 
Två paket som binds ihop med snöret
 
 
 
Pappret är helt underbart och det hittade jag på ICA Maxi. 
 
 
Paketet till Niklas bror, 40-åringen, hittar jag inte någon bild på, hum... Inte likt mig. 
 

God Morgon Torsdag

Nu ligger vi hela familjen och myser i sängen. Niklas jobbar kväll så han åker kring lunch idag. Arvid har sovit tolv timmar i sin säng inatt, tack. 
 
 
Igår kväll tänkte jag lägga upp några bilder från vår promenad på förmiddagen, men internet ville inte fungera så bilderna kommer nu istället. 
 
 
 
 
 
Två sekunder utan sele ;) 
 
 
 
En solig och vindstilla promenad, fem plusgrader och ljudet från gruset när barnvagnen rullar fram. Ja helt enkelt en härlig promenad. Till och med mina fogar gick med på en lite längre promenad. 
 
 
 
 
 

Inbjudningskorten

Först hade jag inte tänkt att göra några inbjudningskort till hans kalas men ångrade mig sedan och eftersom kalaset skulle vara hos mina föräldrar kändes det bra med en ordentlig inbjudan.
 
Så i all hast gjordes och skickades de här iväg. Vi satt i flera timmar och klockan 18:59 postade jag dem på lådan som skulle tömmas 19:00, pju. Även fast det blev lite sneklippt så blev jag väldigt nöjd! 
 
 
 
Ja som ni såg här på bilden ovan så har jag klippt så linjen syns på vissa ställen, men till mitt försvar så hade vi superbråttom :) 
 
 
 
 
 
 
 
Små ballonger mellan alla ettor
 
 
 
Ursäkta för suddiga och mörka bilder. 

1-årskalaset

För en och en halv vecka sedan fyllde vår lilla Arvid ett år. En stor dag för oss. Han firades av familj och vänner hemma hos hans mormor och morfar. 
 
 
Vi Älskar Dig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glutenfri pizza

Idag gjorde jag pizza till middag. Iställer för vetemjöl hade jag i mixat rent havre, rent havregryn, majsmjöl, bovetemjöl, potatismjöl och fiberhusk. Sen hade jag även i kokosolja, salt, bakpulver och vatten. 
 
 
 
 
Eftersom vi försöker plastbanta här hemma så har vi investerat i några matlådor i glas. De tål ugn så jag gjorde mindre portionspizzor i dem samt en större pizza på plåt. Som ni ser så är bakskålen i plast, men vi har även i rostfritt stål hemma nu. Sleven är i alla fall i trä. 
 
 
Så smidigt, bara låta svalna och sen på med locket och in i kylen eller frysen. 
 
 Eftersom Arvid redan hade ätit middag så hade vi vanlig ost på till oss. 
 
 
 
För mig är vitlök ett måste på pizzan. Även lök och champinjon är väldigt gott. Idag glömde jag banan och curry, men det blev gott ändå. 
 
Vad har ni för favoritingredienser på pizzan? 

Vem är du?

Det skulle vara roligt om de som vill skulle skriva några rader om sig själv, så jag vet vilka som är här och läser.
 
Sen skulle det även vara roligt om det kommenteras mer flitigt på inläggen som kommer nu när jag tagit upp bloggandet igen, roligt att läsa för mig :) 
 
 
 
 
Tack! :) 

Passa på

Nu sover Arvid så nu tänkte jag passa på att slå mig ner i soffan, dricka the och titta igenom gamla jultidningar. Han har redan sovit 25 minuter så får se om jag hinner dricka upp thet. 
 
 
 
 
 
Jag har spara några tidningar för att få lite inspiration, finns många ideer som fungerar år efter år såklart. 
 
 
 
 
Ja som ni förstår så gillar jag julen, även fast de två senaste jularna varit väldigt speciella. Julen 2012 kom och vände vår lilla Emil så då hade jag noll julkänsla och trodde att jag aldrig skulle få tillbaka den. Förra julen, 2013 hade vi vår lilla Arvid med oss på rätt sätt, han föddes i november så tiden över jul var det mycket nytt och julpysslandet var inte i fokus. Plus att jag lyckades ramla i trappan hemma den 23/12-13 så hela den dagen var vi på akuten, resultatet blev som tur var bara en bruten tå, som jag i och för sig fortfarande har ont i. 
 
Kram

❤ Arvid ❤

Kollar på bilder på min brors blogg och tänkte visa några från han och hans flickväns senaste Sverigebesök nu i oktober. Till helgen kommer Caro hit och sen kommer de båda hit till jul igen! :) 
 
 
Arvid och Morbror Marcus
 
 
 
Arvid och Morfar
 
 
 
Arvid och pappan
 
 
 
 
 
Arvid och Mormor
 
 
 
Tittut med pappan och Caro
 
 
 
Min andra bror och Arvids kusin
 
 
 
Arvid sover i sin säng, Niklas och Linus sover också. Det hör verkligen till ovanligheterna att jag är vaken ensam på kvällen. Men kanske dags för mig att sova också? God Natt! 

Mycket funderingar

Jag har funderat mycket på det här med bloggandet, om jag ska fortsättta eller inte. Jag tycker det är väldigt roligt att gå tillbaka i arkivet och läsa vad vi gjorde ett specifikt datum, hur graviditeten med Arvid var vid olika tidpunkter. Så jag kanske ska ge bloggen en chans till? 
 
 
Det har hänt en del saker sedan sist. Det största är att Arvid har fyllt ett år! 
 
 
Försökte välja en fin bild på honom från hans födelsedag, men de vi tagit med systemkameran är för stora för bloggen så det får bli sen när vi fixat det i photoshop. Här kommer i alla fall en bild från hans födelsedag. Han fick ett fint födelsedagståg av oss. Dock är ljusen inte i på bilden. Ser även nu att ettan inte är ditsatt i ena vagnen :) Den var så trög så Niklas fixade det när han hade gått upp. 
 
 

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...

RSS 2.0