Det här med matta

Vi sålde vår matta innan vi flyttade och letar nu efter en ny. Jag vill ha en enfärgad och det vill inte Niklas :p Niklas tycker vi har för lite färger hemma så han hittade den här, som vi beställde på Mio för några veckor sedan. De ringde igår och sa att en hel conteiner med mattor och lampor har brunnit upp under transpoten hit :/ jaha!? Så nästa leverans kommer i mars. 
 
 
 
Men nu hittade Niklas en lite mer diskret matta som vi nog kommer köpa
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Sara

Både var läckra tycker jag. Jag kan också ha lite svårt med så mycket färger, men jag har mer och mer börjat tycka om det :)

Men kanske skönt att börja med lite diskretare? :P

Svar: Ja men precis! Men nu blev det faktiskt en annan matta! :p hihi Men sambon är nog mer förtjust än vad jag är! SKa rulla upp den här hemma idag så får vi se vad jag tycker! Fast vi köpte den på EMs outlet för 30% så det är inte något öppetköp eller bytesrätt så det är bara att gilla läget! :D
Josefina Elma

2013-12-05 @ 14:47:22
Martina

Snygg! Det där med matta är inte lätt. Vi har haft två mattor hemma och provat men lämnat tillbaka båda. Nu har vi gett upp och satsar på övrig inredning istället. :)

Hoppas ni blir nöjda! Trevlig helg.

Svar: Visst är det svårt! Nu blev det tom en annan matta, sambon köpte en för någon dag sedan, får se hur den ser ut, den ligger ihoprullad här hemma, ska bli spännande! Jag är nog inte lika förtjust som han! :D
Josefina Elma

2013-12-06 @ 08:44:11
URL: http://martinaballerinas.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...