Mumsigt
Jag tänkte precis fråga dig detsamma.
Jag vill ha nytt bröd.
Har du något bra bas recept att dela med dig av. :D
Åh så gott med hembakat beöd!! :) när jag för vanligt bröd slänger jag i lite av varje i fröväg. Dinkelmjöl är toppengott (funkar super att ha i pannkakor också, godare). Annars brukar jag göra fröknäcke, det är alltid uppskattat! Enkelt och supergott :)
Tror det är 1 dl linfrön, 1dl solroskärnor, 2 dl majsmjöl, 1 dl rapsolja och 2 dl kokande vatten. Rör ihop allt och kavla ut tunt på plåt (brukar täcka med plåtpapper för att det inte ska bli så kladdigt, 1 sats brukar räcka till två plåtar). När det är utkavlat slänger jag på flingsalt och solroskärnor. Sen har jag för mig stt det är 100 grader, mitt i tills brödet blir knaprigt ca 40 minuter kan jag tänka mig (brukar inte ta tid). Man kan nog hälla i vilka fröer man vill :D nu blev jag jättesugen på o baka bröd!! :p
Har du provat att baka surdegsbröd? Jag tycker oftast det är mycket godare än "vanligt" bröd. Behöver inte vara svårt men det kan kräva lite planering.
Kram
Det ska vi testa.