Middag och fina gester

Idag gjorde jag en ljummen bulgur- och sojabönssallad med fetaost, purjolök och squash. Tanken var att ha i avokado men den var tyvärr inte så bra. En god sallad som går att blanda i det man tycker är gott alternativt det man har hemma i kylskåpet. 
 
 
 
 
Medans jag lagade mat fick jag de här fina bilderna från Emma ❤ De har varit vid barnkullen och tänt ljus. Tack snälla fina du! 
 
 
 
Rosorna är fortfarande fina
 
 
 
 
Kommentarer
Kikan

Hamnade på din blogg av en slump och har nu läst om din lille Emil och tårarna bara rinner.Jag har själv en liten Emil som är tre år och en liten lillebror i magen så på något sätt blev det extra påtagligt. Kan inte ens tänka mig hur det är att gå igenom en sådan sak. Men min mamma kan. Jag har nämligen en lillebror i himlen. Likt din lille kille fick han heller aldrig komma ut till oss utan somnade in i magen någon gång i tredje månaden. Jag tänker ibland på vem han skulle ha varit. Det är viktigt att minnas de små. Stor kram på dig!

Svar: Det värmer i mitt mammahjärta att du har tagit dig tid att läsa om vår lilla Emil ❤ Fint namn på din son! :) Så mysigt med en lillebror i magen. Ja, håller verkligen med att det är viktigt att minnas dem! Ingen ska behöva gå igenom det. Kram och tack för ina fina ord!
Josefina Elma

2014-05-11 @ 22:22:26
URL: http://hemmahoskikan.se
Sara - lifeinsingapore

Åh så fint!!!

Svar: ❤😊
Josefina Elma

2014-05-12 @ 03:28:32
URL: http://lifeinsingapore.se
Jennie - mamma till Leonard

Så himla fint :)

Sv; ja, vi har köpt ett renoveringshus så vi renovera ALLT själv. Kök, sovrum, badrum mm. Tar sin lilla tid men kommer bli fint när det är klart :) kram

Svar: :) Åå så fint ni kommer få det när det är klart! Så roligt att göra allt själva, speciellt när det är klart! Så stolta ni kan vara!! :)
Josefina Elma

2014-05-12 @ 08:46:32
URL: http://jenniethefrog.se
Annika

Visst är det "skönt" att få bilder och/eller sms från nära att dom varit hos ens ängel?
Jätte fina rosor!

Svar: Ja, det värmer verkligen i mammahjärtat! <3 Kram!
Josefina Elma

2014-05-12 @ 19:12:37
URL: http://pursueyoudreams.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...