Det där med skötbord

Eftersom vi kommer flytta till hus som har två våningar tänkte vi ha ett ställe på varje våning där vi kan byta blöja. 
 
På övervåningen kommer vi behöva ha ett skötbord inne i barnrummet och kommer då välja ett bredare alternativ med lådor. 
 
På nedervåningen kommer vi ha skötbord/bädd i badrummet eller tvättstugan så det finns tillgång till vatten. 
 
 
Har ni tips på bra och breda skötbord till barnrummet? 
 
 

Vi har bland annat funderat på dessa
 
 
 
 
Barnvagn.se Brio 2995 kronor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IKEA 995 kronor
 
 
 
 
 
 
 
 
Lekmer.se Baby Dan 2199 kronor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lekmer.se Troll Mika 3195 kronor
 
 
 
 
 
 
 
Ja, som ni ser så varierar det ganska mycket i pris. 
 
 
Jag gillar den från IKEA eftersom man kan ha två hyllor ovanför. Så slipper vi borra upp det på väggen. 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Jennie Bergius

Vi håller också på och funderar kring skötbord men har inte hittat något... Det där från IKEA var ju jättefint, det är nog någon sådan modell vi tänkt oss :) Tack för inspiration och tips!! Så härligt att du finns och bloggar!

Tack snälla! Åh ja, om inte skrutten skulle få den hade jag gärna sålt den till lillebror :) Visst är djur underbart, har idag målat på en annan med lite djur- och barntema :)

Hoppas att ni har en härlig lördagkväll <3 Jennie


Svar: En annan som kommenterade och sa att det från IKEA var väldigt svårmonterat :/ Hum.. Tänkte bara så du vet!
Tack så mycket för dina snälla ord! :)

Åå vad spännande att se hur den blir! :) Jag skrev en kommentar till dig för ett tag sedan och frågade om vad du gör för tavlor, motiv/färger osv.. Hur lång tid det tar om man beställer?
Kram! <3
Josefina Elma

2013-09-07 @ 19:21:38
URL: http://bergiusjennie.blogspot.se/
tess

Det för 995 höll på att knäcka oss när det skulle ihop så det fick skrotas och vi köpte ett man inte behövde montera lika avanccerat ;)

Svar: Oj, var det så svårt?! Vad blev det för något istället?
Josefina Elma

2013-09-07 @ 19:29:24
URL: http://www.nattstad.se/Pregzilla
Ida

Jag köpte ett på blocket för 300 och sålde det när det var färdiganvänt för lika mkt :) ikea lersvik. Mkt praktiskt!! :) byråvariant!

Svar: Känner igen namnet som du skriver, men hittar inget sådant på IKEA, kanske utgått. Vilket kap!
De har även hemnes, men när vi var och skulle se på den så fanns den inte, ska utgå i januari så de visste inte om den skulle komma in innan dess :/
Josefina Elma

2013-09-07 @ 21:26:48
URL: http://idafanclub.blogg.se/
Camilla

Vi har klarar oss med ett skötbord. På nätterna böt vi aldrig blöja om det inte var något särskilt illa. Skulle nog inte lägga pengar på det. Det går bra att byta på en soffa eller säng eller liknande. Eller gå ner. Men som sagt, vi böt väldigt sällan på nätterna.

Svar: Jag känner ändå att jag vill ha det där uppe. Bra att ha när man klär på barnet (har jag läst) ;) Sen om det skulle vara nått på natten vill jag inte gå i trappan när jag är trött.
På nedreplan kommer vi köpa något billigt alt bara köpa en skötbädd till bänken i tvättstugan. Eftersom det verkar som att man byter blöja lite där det passar ;)
Men det är säkert som du säger att det kanske är onödigt, men då får det bli så, får väl sälja det om vi absolut inte använder det.
Tack för tipsen!
Josefina Elma

2013-09-07 @ 21:55:34
URL: http://omlivetefter.blogspot.se
frida

ikeas e super bra=)

Svar: Åå vad skönt att höra! Den verkar bra, med hyllorna ovanför!
Josefina Elma

2013-09-08 @ 07:47:53
URL: http://www.mystyle.blo.gg
Johanna

Jag har ju inga barn, men tror att det kanske är smidigare med ett med öppna hyllor? Så kan man liksom bara sträcka sig efter en blöja och inte behöva skjuta ut och in lådor eller öppna skåpsluckor. Bara en tanke sådär^^

Svar: Vi tänkte också på öppna hyllor först, men sen kom vi på att då är det längre att böja sig ner och ofta kanske man har sakerna i lådor ändå och dra fram lådan som då måste ställas någonstans eller använda båda händerna. Så det får bli öppna hyllor ovanför! :) tack för dina tankar! :)
Josefina Elma

2013-09-08 @ 09:23:40
URL: http://joherman.blogg.se/
frida

Ja dom under också. vi hade lådor med strumpor o lite så . helt perfekt

Svar: Perfekt! :)
Josefina Elma

2013-09-08 @ 12:02:19
URL: http://www.mystyle.blo.gg
Tina Saberi

Vi har köpt byrån från troll med tillhörande skötbord så vi har aldrigt använt just för att då när bebisen kom så kände jag att jag vill inte riskera , nu går absolut inte då Caspian rollar och ålar så helt onödigt köpt för oss . Jag bytter blöja på vår säng med skydd under eller helst på golvet . Min tips är att spara pengarna till nåt annat man använder skötbord i så kort tid. Men ni bestämmer själva.
Kram på dig o din söta mage

Svar: Därför jag tänkte det är bra med ett bredare, eftersom de börjar vända sig så "snabbt". Så svårt alla säger så olika, svårt att veta hur vi kommer att göra! Kanske satsa på det från Ikea, många som verkar nöjda med det, och inte så dyrt! Tack för dina tips! :)
Josefina Elma

2013-09-08 @ 13:51:05
URL: http://soulmama.blogg.se/
anna m ludde

Hej preggo! :)
Smart att ha en station på vardera våning! Vi var inte så smarta när vi fick Ludde, men till nästa satsar vi också på skötbädd även i tvättstugan. Till Luddes rum använde vi ett bord som vi hade kvar sen vi bodde i lägenhet. La på en skötdyna och hade korgar bredvid med blöjor ETC. Kändes onödigt att köpa något för bara ett ändamål och bordet funkade utmärkt! Lycka till!
Kram från ett annat preggo! :)

Svar: Ja, det där med bord eller en byrå med skötbädd på har jag funderat på också! Känns som man kan komma undan mkt billigare då! :) Kul att du också är preggo! :) Ska in och kika hos dig! :)
Josefina Elma

2013-09-08 @ 16:23:01
URL: http://annatotti.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...