Slöseri med tid?

*Varning! Långt inlägg!*
 
Niklas gick upp vid 16-tiden idag, vi tänkte vara lite effektiva och åka till huset och lämna av lite saker samt torka ur garderoberna och köksskåpen. 
 
 
Vi har bestämt tid med förra ägaren så hon skulle komma förbi och visa hur man gör med golvvärmen och luftvärmepumpen. Hon föreslog 19-tiden, jag sa att vi förmodligen skulle vara klara då, men att vi väntade på henne. 
 
När tror ni vi kom dit? 
 
19.02! 
 
Jag som trodde vi skulle varit klara då, hahaha, tji fick jag! 
 
 
 
Tänk om man fick bestämma själv hur snabbt tiden skulle gå?! 
 
 
 
 
 
En anledning var att vi skulle förbi Täby Centrum och köpa lite grejer. Jag gick in i centrum och upptäckte att jag inte hade mobil eller pengar med mig, suck. 
 
Tror ni Niklas hade pengar med sig? 
 
Nej!
 
Vad är oddsen att båda glömmer mobil och pengar samtidigt!?
 
 
Så bara packa in sig i bilen igen och åka hem och hämta mobiler och pengar. Ja, "Börja om från början, börja om på nytt!!"  Sjöng vi glatt i bilen! Eller?! Nej, inte så muntra toner just då! ;) 
 
Jo, för att röra till det lite mer så hade jag valt att ta med ett fint kakfat jag dekorerat med bland annat stenar och ljusslinga, jag höll det i knät, men stenar skumpades ut och när vi kom fram till centrum så fick jag snällt slänga ut stenarna i en rabatt och ställa bak kakfatet i bilen, det var inte alls säkert att sitta med det i knät. Så ni som ser fina små vita stenar utanför Täby Centrum, ja då är det våra gamla! ;)  
 
När vi kom tillbaka till Täby Centrum gick jag in och handlade, kom ut och hade glömt hälften, så vi fick åka iväg en gång till efter vi hade mött upp förra ägaren i huset. 
 
 
Vi lämnade bara av sakerna i huset och bar in lite saker i rätt rum. 
 
Jo, jag spillde ut lite Loka på golvet också! 
 
 
Linus var med in i huset för första gången! Han tyckte nog det fortfarande luktade katt! :D Han sprang runt och nosade för fulla muggar! 
 
Lite försiktig nerför trapporna var han. Jag med, men höll ändå på att ramla...
 
 
Så nu är Niklas på jobbet igen och jag ska väl ta och läsa lite bloggar och sova lite sen! 
 
 
Jo, förresten så var jag på IKEA idag, köpte bland annat 80 galgar! Där var jag lika virrig så det blev 2,5 varv på nedre planet. 
 
Skulle köpt 2 pallar, en vit och en naturfärgad, men såklart fanns det bara svarta! ;)
 
 
 
Kommentarer
johanna

Hahaha nej vilken otursdag! Hoppas det går bättre imorgon ;) Kram

Svar: Hihi! Ja, det blev en lite rörig dag, kan man säga! ;)
Josefina Elma

2013-10-09 @ 23:11:37
URL: http://nannna.se/
Annica

haha, vilken dag alltså! Ja ibland blir allt bara fel. Blir nog bättre idag!

Svar: Ja verkligen! Konstig dag!
Josefina Elma

2013-10-10 @ 08:35:11
URL: http://nickan78.wordpress.com
Sara

Haha,ibland blir det så, röriga dagar...Tänk att sådant kan ju bli fler gånger då man ibland har gravidhjärna, eller ammningshjärna :P

Jag upptäckte att jag ibland kan få amningshjärna - trodde jag ammade min dotter tre på natten när jag egentligen höll i täckte. Tack och lov är min sambo förstående :P

Svar: Ja, känner också det! Det kommer höra till vanligheterna! ;) Men, hahaha! Nu skrattar jag gott! "trodde jag ammade min dotter tre på natten när jag egentligen höll i täckte" :D :'D
Josefina Elma

2013-10-10 @ 09:55:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...