Helgen

I fredags var pappan på julbord så jag och Arvid var hemma hos mamma och pappa för middag och övernattning. Arvids första natt utanför hemmet. Efter Niklas julbord kom han också dit och sov. 
 
 
Så här gott sov Arvid
 
 
 
Igår var pappa och mamma här och hjälpte oss sätta upp lite julbelysning, eller Niklas och pappa gjorde det medans jag och mamma var inne med Arvid. 
 
 
Så här fint är det på baksidan nu. Lite grått väder idag så det syns inte så bra på bild men mellan de gröna enarna är det vattnet man ser. 
 
 
 
En fin en med ljusslinga, och så fick vi upp en julstjärna på dörren. Den julstjärnan köpte vi för säkert över fem år sedan. Så byttes det glödlampor i lamporna utomhus. Bild som jag tog igår kväll efter Linus promenad. 
 
 
Måste komma på något bättre att ha enen i. Önskar jag visste var vår zinkhink är någonstans. 
 
 
Tack för hjälpen i helgen mamma och pappa. 
 
 
Nu när jag skrivit klart inlägget inser jag att det faktiskt fortfarande är helg, andra advent till och med. Niklas jobbar så jag tänkte att det säkert är måndag idag. Nu sover Arvid och innan han somnade hann jag damma, hänga in tvätt, tvätta, gå ut med Linus, dammsuga, bädda rent i sängen. Så skönt att det är gjort! Men nu måste jag vila, eller det är några maskiner kvar med tvätt. Jag har lyckats blivit smittad av min kära sambo så nu är det min tur att vara förkyld, täppt i näsan. 
 
 
Förresten, mitt blodsocker hade gått ner till samma värde som innan jag drack sockerlösningen i fredags, så jag antar att det är bra :) Tror det var 4,7 jag hade. 
Kommentarer
Moa

Ser fint ut!
Skönt att det verkar ha gått bra med glukosgrejen, både hyggligt under tiden och bra värde!
Kram

Svar: Ja verkligen! :) Kram kram
Josefina Elma

2014-12-07 @ 12:01:01
Jennie

Låter som en trevlig helg och ett alldeles utmärkt blodsockervärde.

Svar: Ja eller hur! :)
Josefina Elma

2014-12-07 @ 12:19:24
Stickan!

Så gulligt han sover :-)

Svar: Ja lilla rumpnissen :)
Josefina Elma

2014-12-07 @ 13:22:22
URL: http://syrum.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...