Tusen Tack ♥

Jag är så glad och tacksam för att så många har hittat till min blogg! Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet, så roligt att läsa och kolla in på alla bloggar till er som kommenterar! Men kommentera gärna även fast ni inte har en blogg såklart! 
 
Det värmer speciellt i mitt hjärta när ni läser och kommenterar om vår son, vår ängel, vår Emil! Att männsikor som inte känner mig tar sig tid att läsa om Emil, det värmer i mitt mammahjärta 
 
 
 

 
 
Kommentarer
Mamma till William och Wilma

Jag valde att inte skriva om det men pratar gärna om allt som man fick tyvärr vara med om med er andra som har varit i samma sitvation eller någonär samma...Det värsta man kan vara med om är när man mister sitt barn..
Om du vill prata mera ostört eller provat så kan vi alltid mejla.Ha en fin söndag..kram kram

Svar: Det viktiga är att man gör det som känns bra för sig själv. Ja, absolut så kan vi maila istället! Trevlig söndag! Kram
Josefina Elma

2013-03-24 @ 14:29:18
URL: http://blondis81.blogg.se
Malena

Har läst din blogg nu ikväll och fått torka många tårar.
Så orättvist att ert barn inte fick chansen att leva med de bästa möjligheterna!
Jag och min sambo fick ett missfall i november 2011 och det är fortfarande svårt att tänka på och förstå. Även om den lilla bebisen inte mådde bra vill man ju inget annat än träffa sitt barn.
I alla fall, nu sitter jag i soffan med en liten sovandes Ebbot 2 månader gammal.
Så håll ut och kämpa på, någon snart kommer ni bli föräldrar till Emils lillebror eller lillasyster. Kram!

Svar: Vad glad jag blir att du har tagit dig tid att läsa om Emil! och att du har lämnat en sån fin kommentar! <3 Det värmer i mitt mammahjärta! Tusen Tack!
Vad härligt att ni har Ebbot hor er!
Ja vi önskar att Emil ska bli storebror! <3
Kram
Josefina Elma

2013-03-24 @ 19:21:31
URL: http://litentretton.blogg.se
Marie

Ja den filmen var otroligt stark att se. Men se den hemma där du kan gråta utan att behöva bry dig om en massa andra runtomkring. För gråta kommer man göra. Inte bara några tårar som rinner utan det är störtböl som kommer. Jag satt hemma, osminkad och såg ändå helt förstörd ut i ansiktet efteråt så jag är glad att jag inte såg den på bio. Hade varit lite pinsamt att komma ut och se ut som en panda runt ögonen efteråt ;)

Svar: Hahaha!! Ja, får nog se den hemma!! :)
Josefina Elma

2013-03-24 @ 19:33:54
URL: http://thefairytales.blogg.se
Cajsa

Hej!
Jag har också läst din historia och fällt många tårar. Du har ju varit med om en riktig mardröm:(.
Kramar till dig!

Svar: Hej! Ja, det är en riktig mardröm! Jag önskar varje dag att jag vaknar upp från den!
Tack för att du tagit dig tid att läsa om vår lilla Emil! Blir så rörd!
Tusen Tack!
Kram
Josefina Elma

2013-03-24 @ 20:29:32
URL: http://cajsen.blogg.se
Sara

Så fint att ni skriver på ljusen. Där fick jag ett tips. Tack!

Svar: Tack! Ja, det är rogivande och speciellt att skriva ett litet meddelande eller bara hans namn på ljusen! Ibland skriver jag en liten dikt! <3
Josefina Elma

2013-03-24 @ 20:36:38
URL: http://didrikssonensdilemma.blogspot.com
Linda

Vet inte om du läst dennes blogg.
http://mandyyss.vimedbarn.se/

Hon har iallafall upplevt samma som du, det kan ju vara skönt att veta att du inte är ensam. Att de finns fler som världen är så fruktansvärt orättvis för!
Kram

Svar: Jo, jag läser hennes blogg, vi pratar ganska ofta! Det är mig hon länkar till på ett inlägg, jag som gav henne E:et! :) Om du läst det inlägget! (Länken fungerar tyvärr ej) :)
Tack så mycket för att du ville tipsa mig! Betyder mycket! <3
Jo, absolut. Världen är orättvis för så många. Har mycket kontakt, flera gånger per dag med flera änglaföräldrar. Finns bra grupper för oss! Speciellt några hemliga grupper på facebook! Så mycket stöd man får därifrån!
Kram och tack än en gång! <3
Josefina Elma

2013-03-24 @ 21:17:26
hanniis

Tänker verkligen på dig när jag läser om Emil! Livet är verkligen konstigt! Och det händer såna saker som man inte kan ro för, vilket är så hemskt. Krama om dig! <3

Svar: Tack så mycket för dina fina ord! Tusen tack för att du tar dig tid att läsa om vår lilla Emil! Ja, världen är så orättvis.
Kram <3
Josefina Elma

2013-03-25 @ 08:06:02
URL: http://hanniiiboll.blogg.se/
moa

Har suttit och läst bloggen ett bra tag nu och kan inte sluta gråta. Fy vad världen är orättvis och hemsk ibland. Du är verkligen stark som klarar av allt du gått igenom. Mångamånga kramar <3

Svar: Det värmer verkligen i mitt mammahjärta att du tagit dig tid att läsa om vår Emil! Tusen Tack att du även lämnat en sån fin kommentar! <3 Kram <3
Josefina Elma

2013-03-25 @ 10:33:59
URL: http://gullbrand.blogg.se
Mli - Nybliven mamma till Elton ♥

Nåååh, massa styrkekramar å kärlek till er ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Svar: Tusen Tack! ♥ ♥ ♥Kram
Josefina Elma

2013-03-25 @ 12:42:09
URL: http://idamli.blogg.se
Carro - trebarns mamman på Gran Canaria!

Jag har suttit och läst lite i din blogg med tårarna rinnandes och vet inte riktigt vad jag ska säga, jag lider så när jag läser allt. Kan inte ens tänka mig smärtan och sorgen!
Ändå vill jag skriva ett par rader, känner inte att det bara går att klicka förbi..

Jag tror att eran prins har det bra nu uppe med sina ängla vänner och jag tror att ni får träffa honom igen när tiden är kommen, men då som en frisk och glad liten pojke! Kramar

Svar: Många många tack för dina fina ord! Tusen tack för att du tagit dig tid att läsa om vår lilla Emil! Betyder så mycket! <3 För att orka så intalar jag mig att han har det bra hos sina änglavänner uppe i himlen! Att han leker och har det kul! För annars orkar jag inte!
Många kramar! <3
Josefina Elma

2013-03-25 @ 16:15:14
URL: http://carrosungar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...