Kyrkogården

Står på kyrkogården nu. Så fint. Hör fågelkvitter. Ser solen på den blåa himlen. Ser en farbror som går förbi, undrar för en sekund vem han ska hälsa på. Hör motorvägen, men den stör inte. Finner ro på kyrkogården. 
 
Önskar bara att min Emil skulle fått uppleva allt han med. 
 
Meningen var att du skulle leka med den fina bilen med din pappa. Inte att den ska vara på kyrkogården.
 
Mamma saknar Dig! 
 
Kommentarer
basebollivet.blogg.se

Ibland är livet bra svårt att förstå sig på. Men vad skönt att du i alla fall kan finna ro där på kyrkogården.

Svar: Det är både och. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte finns stunder där jag sliter mitt hår och önskar att vi var två "normala" människor med 9-5 jobb liksom. Men samtidigt så får jag vara med om och se otroligt mycket!! :)
NY skulle jag varmt rekommendera till er om ni är sugna på att göra en resa, det är en stad som har allt och lite till. Finns så otroligt mycket att göra, vad man än har för intressen :)

Jag svarar alltid på frågor, no problem :) Och det är svårt att läsa igenom ALLT om man inte finner vad man söker... har börjat med en Q&A-kategori men inte riktigt blivit så mkt uppdaterat där än.
Jag fyllde 25 nu i början av året, har bott i USA sedan 1 år tillbaka, träffade min sambo när jag var i Florida (samma stad som vi bor i nu) på semester då min kompis som jag pluggade tillsammans med i Lund kommer härifrån. Vi har varit tillsammans sedan dess, alltså lite mer än ett år. Och min pojkvän kan inte speciellt mycket svenska, bara några få ord... men inte mer än det, han vill dock gärna lära sig så att våra framtida barn och jag inte kan snacka skit bakom hans rygg då vi båda är väldigt inställda på tvåspråkiga barn ;) Kram

Svar: <3 Fina ord! Tack!
Hihi, ja, jag förstår att han vill lära sig svenska av den anledningen!! :) Tack för dina svar!! :)
Josefina Elma

2013-03-16 @ 13:04:03
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Camilla

Så fint! <3

Svar: Tack! <3
Josefina Elma

2013-03-16 @ 13:32:01
URL: http://omlivetefter.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

josefinaelma.blogg.se

Det var en gång...